Rittenprogramma’s september-oktober

Beste fietsers

De laatste rittenprogramma’s (september-oktober) voor dit seizoen staan vanaf heden op onze website.

Jullie kunnen ze terugvinden onder de rubriek  fietsprogramma’s.

Vergeet niet dat de ritten vanaf oktober terug beginnen om 09u00. Behalve voor de A-ploeg (vanaf 8 oktober).

Nog enkele  belangrijke vermeldingen. Op zondag 27/08 zullen Café in den Congo en de kerk enkel toegankelijk zijn via de Kouterstraat en de Smisstraat. Na de ritten zullen alle ploegen iets gaan drinken op het Pastorieplein als steun aan de “Grute Plattoo”.

Op 10 september zal er na de rit aan de leden een gratis broodje met worst en groentjes worden aangeboden door de club . Noteer ook alvast 22 oktober in jullie agenda, dan organiseren we opnieuw onze dessertennamiddag.

 

Mvg.

 

Bestuur S&V