De Zesdaagse van de Druivenstreek

Beste fietsvrienden

Onze club heeft volgende uitnodiging ontvangen:

Misschien hebt u het al ter oren laten vallen dat er in 2018 een regelmatigheidscriterium wordt georganiseerd rond enkele bestaande wielertoeristenkoersen en enkele nieuwe wedstrijden in de Druivenstreek genaamd ‘De zesdaagse van de Druivenstreek’.

Het wielrennen bruist in de Druivenstreek en met deze evenementen willen we de wielertoeristen van de streek dichter bij mekaar brengen.  Het competitieve aspect is belangrijk maar niet het belangrijkst, het zou leuk zijn om van elke wielertoeristenclub wat deelnemers te mogen ontvangen tijdens de wedstrijden in eigen clubkledij. Het klassement staat enkel open voor wielertoeristen uit de Druivenstreek zonder wedstrijdlicentie zoals vermeld in het bijgevoegde reglement. Bij deze nodigen we u en uw leden graag uit om deel te nemen of gewoon een pint te komen drinken tijdens de wedstrijden. Op de onderstaande link kan u via Facebook op de hoogte blijven van alle wedstrijden. Onderaan dit bericht kan u tevens de reglementering terugvinden.

De kalender ziet er als volgt uit:

13 mei: GP Baraté Neerijse
27 mei: GP Druivenstreek Maleizen
23 juni: Zappa Classic Overijse
14 augustus: Dorpelingenkoers Huldenberg
15 september: Eizer
22 september: GP Rooi kermis Sint Agatha Rode (nog te bekijken met de voorziene wegenwerken)

https://www.facebook.com/pg/6daagseDruivenstreek/about/?ref=page_internal

Sportieve groeten en tot op één van de wedstrijden,

Ruben Servranckx ism de wedstrijdorganisatoren

Download (DOC, 32KB)